2012. november 7., szerda

...signal lost

A blogmat kitartoan figyelo kedves olvasoimnak uzenem, hogy szedjenek ossze meg egy fel raklapnyi kitartast :)

Igazabol azert nincs meg otthon netunk, mert az A1-nel a szerzodeskotesnel szukseges a Meldezettel (lakcimbejelentes), es az uj cimunket meg nem volt idonk elintezni. Dolgozunk latastol mikulasig, a szabadnapunkon meg csinositgatjuk a lakast, ami kezd mar egesz pofasan kinezni.

Az eletterunk


Errol gondolom kitalaltatok, hogy csak a furdoszoba lehet :)


Csinalok majd elotte-utana kepsorozatot :) Elore jelzem, kisse megdobbento lesz. Mikor bekoltoztunk a lakasba, hogy is mondjam...nem nagyon akarodzott ott laknunk, de egy kis fantaziabol, egy kis (na jo, nem is olyan kicsi...) penzbol csodakat lehet muvelni. Es ez meg csak a kezdet, elegge hosszutavra tervezunk az en kis dragammal.


Most nincs kulonosebben idom melyreszanto gondolatokat irni vagy megosztani veletek az itteni tapasztalatomat, egyenlore kossek be otthon az internetet.

Mindenesetre az a legujabb felfedezesem, hogy itt a varosban (vagy az orszagban is?) eleg nagy divatja van a sportfogadasoknak. Salzburg Ausztria negyedik legnagyobb varosa (kb mint otthon Miskolc), es eddig legalabb negy hatalmas fogadoirodat lattam - ahova bemegy az ember, vannak TV-k, melyek kulonfele sportagakat vetitenek, fogadhatsz, aztan nyerhetsz vagy veszithetsz. Az etteremben az egyik menedzser is nagyban nyomatja fogadasokat a focira, eleg szep summat sopor be vele havi szinten atlagolva. Most nem akarok osszeget irni, leven, privat beszelgeteskent zajlott le a dolog, de legyen eleg annyi, hogy meg nekem is tatva maradt a szam. Robi batyam itt tuti csilliardos lenne a kis tippmixeivel.

3 megjegyzés:

  1. Akos!3 munkanap utan meg kell csinaltatni koltozesnel a meldezettelt,kulonben100 euro buntit kuldhetnrk per fo!gyorsan csinald! Zsani

    VálaszTörlés
  2. KosziZsani az infot, maris intezodik :)

    VálaszTörlés
  3. jó látni h Jurta újra odakerül, ahova tartozik... a nyugalmat, a biztonságot és nem utolsósorban az állandóságot jelentitek számára, ez így is átjön a képen...ehhez szeretnék gratulálni!

    másik, a sportfogadás...itt is sokszor elbukok, ott sem lenne másképp a szerencsém :) de vinnék magammal két szakértőt akit ismerek és rávenném őket,hogy nekem dolgozzanak! :)))

    VálaszTörlés