2012. november 25., vasárnap

world wide web hozzaferes tovabbra is kilove a holdra

Internetugyben valtozatlanok a fejlemenyek: nincsen. Voltunk az A1-ben (az otthoni T-Home megfeleloje lehet), ahol kozoltek, 60eur a beszereles, tovabbi 100eur a kaucio, mivel csak egy honapja lakunk a bejelentett cimunkon. Mar csak elvi kerdesbol kifarcoltam, mifele hozzaallas ez? A masik meg, a f*szom fog 160 pezzt kidobni az ablakon.

Az UPC-t neztem meg, csak az internetes formanyomtatvanyt erti a fene, minek megadnom a szamlaszamomat, meg egyeb reszletekbe meno bizalmas adatokat. En vagyok a hulye es mindenki mas helikopter mi?

Erdekes a varos kozlekedesugyi megoldasa. Az egesz belvaros gyakorlatilag egy nagy nagy korforgalom. Ezt ugy kell erteni, hogy amikor befele mesz a kulvarosbol, azt kizarolag egyiranyu utcan teheted meg. Ha ugyanitt kifele akarsz jonni, menjel szepen korbe, ami szinten egyiranyu utca. Ha netalan elfelejtettel volna valamit, es visszafordulnal? Menj csak szepen 5 kilometert, mert k*rvara raersz... :) Itt trolizni erdemes, csak hat kisse nem volt celravezeto napi 8-9eurot kiadni az ejszakai taxizasra, melo utan.

A heten voltunk hokimeccsen, EC Red Bull Salzburg vs. SAPA Fehervar. A sracok (marmint a hazai, of course) 4:5-re nyertek, a maroknyi magyar drukkolo akkora udvrivalgassal fogadta - mi is, csak mi ugyesen elvegyultunk a salzburgiak kozott, egy pillanatra megfordult a fejemben, talan szerencsesebb lenne a vendegszektorba takarodni, meg mielott tomegverekedes indul meg :)


Tegnap ramszakadt (regota eloszor) a pechszeria. Eloszor is, a kedves szomszed irt egy kedves levelet, hogy ne parkoljuk ott az autoval (ahol idestova ket hete parkolunk...) mert feljelent. Aztan utana olyan helyen parkoltam le, mikozben vartam hogy Evikem vegezzen, ahol nem lehetett eszrevenni a parkolni tilos jelzest, es 20percen belul megbasztak a zsernyakok. Hozzateszem, szombat este 11ora volt, de a rend eber orei juszt nem aludtak. 

Na megyek megnezni a PSV Salzburg Judo Clubot. Most jottem ra, nincs is olyan messze a lakasunktol, csak hat az edzesido lesz a kerdeses ennel a valtozoan hullamzo vendeglatoipari munkaidobeosztasnal... Egyebkent, mikor itt volt Gergo baratom allasugyben kutakodni, kiderult, van a repteren egy munka, ahova kizarolag siketeket vesznek fel, meg vannak egyeb mas munkalehetosegek is itt a kornyeken. Csak hat, akkor soha nem latnank egymast Evikemmel, nagyon keves idot toltenenk egyutt. Ugyhogy marad a szep kis konyhai beosztasom, ahol nonstop egyutt lehetunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése