2013. január 7., hétfő

helyszűke

Netfüggőségemet kielégítendő, az ezerfokos fürdőszobában izzadok a géppel. Mondanom sem kell, a nagy fehér porcelánistenen ücsörgök, amin le van hajtva a szép kagylós fedél. Épeszű ember fejében ilyenkor megfordul az az egyszerű kérdés, mit művel már megint ez a barom? Ez a barom, kérem szépen, nem akarja felkelteni a kedvesét, lévén, egyszobás lakásban lakunk.

Hazafelé az egyik kis utcában általában villogni szokott valami sárga veszedelem, mikor áthajtunk ott Évikémmel. Mindig felkapjuk a fejünket, hogy mi a kurvaanyja (ígéretet tettem, nem beszélek így, nem.) frász lehet az, ami így villog éjnek évadján. Napok óta tesztelem, és erősödik bennem az a sanda gyanú - már csak a nemrég felfedezett, egyelőre ismeretlen funkciót betöltő fémdobozt elnézve -, hogy az egy állandósult lokalizációval rendelkező traffipax. Kissé abszurd lenne, ugyanis az ominózus kisutcában 30km/h sebességkorlátozás van. Most tesztelgetem a határokat, de semmi esetre sem feszítem, így is kapott Évikém kocsija eleget. Nem nagyon szeretik a magyar rendszámos autókat az itteni rongálók, hogy egyem a májukat nagyszemű babbal. Látszik, hogy még mindig randizgatunk és fedezzük fel egymást. Már, Salzburg és mi. De mi és mi is, asszem.

Ja és most nem is olyan régen kaxximarkoló cuccal vittem le Jurtát. Ilyen Fressnapf-os cucc, szimpla műanyag, kézbeillő zsák. Megfogod az étvágygerjesztően meleg, gőzölgő, méretes (hihetetlen, mekkorát tud néha alkotni egy agár) végbélterméket, hogy aztán bizonyos számú öklendezések közepette keressed meg a hozzád legközelebbi szemetest. Ha szerencséd van, belátható időn belül (azaz, kibagyorsan) találsz egyet, és lehetőleg az odaúton sem okádod szét az agyad.

Tanulság: minden esetben hatalmas katyvaszba kell nyúlnod ahhoz, hogy fejlődhess, és ezáltal a lehető legkevesebb kárt okozzad saját magadnak, de legfőképp a környezetednek. Ez az univerzum egyik alapvető törvénye. Persze, biztosan vannak kivételek valahol Távol-Keleten, de az más tészta.

No, bebújok a meleg(defőkéntszép) combú kedvesem mellé az ágyba, hátha nem hesseget el álmában :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése