2012. szeptember 24., hétfő

x-files

Időgebaß kérdése megoldva. Mint kiderült, a beállításokban GMT -8:00 volt, ami a csendes-óceáni időzóna.

Sőt, még a hozzászólásoknál is kiiktattam a regisztrációhoz kötött kommentelést, innentől bárki hozzá tud szólni, már ha akar :)

Egyre inkább hiányzik a bringánk. Kezdjük unni az ingázást a munkahely és a hotel között. Még ha napi 1x járnánk meg az utat, elmenne, de a szünetekben általában hazarohanunk pihenni (meg minden földi jókat csinálni, cöcö). Pénteken kicsit arrébb költözünk, állítólag 3-4 kilométernyire a bányától. Oké, láttam buszjáratot arrafelé, ami nyilván éjszaka nem jár, taxizni meg nem fogunk, autóval sincs értelme a horribilis parkolási díjak mellett. Gyalogolni pláne nem, úgyhogy októberben elhozzuk a bringákat. Csak az enyémre kéne valami terepgumi, mert jelenleg tükörsima városi gumi van rajta, ami az esőben (jelentem, most is szakad az eső) nem annyira szerencsés. Visszacserélhetném a régieket, de eldöntöttem, hogy újakat kap. Évike cruiser típusú cangáján elég jó gumik vannak, csak a lámpákat kell megnéznem/megnézetnem, mert már kiszállításkor bemondta az unalmast a hátsó, az első meg valamikor nyáron gondolt egyet és leesett.

Az majd kiderül, télen hogy fog ez menni, már a bringás közlekedés. Évikére legfeljebb felhúzom a neoprén búvárruhámat, abban tutira nem fog fázni és/vagy felfázni :) Alternatíva lehet még az elektromos autó, ami nem rendszámköteles (legalábbis otthon, mert itt még a robogókon is rendszám virít), így parkolódíjat sem kell fizetni. Leparkolunk az étterem előtt, oszt bemegyünk hosszabbítóért, rádugni a kettőhúszra. Röhejes, szerintem.

Apropó, X-Akták. Van ez az új játék, az XCOM: Enemy Unkown, a grafikusai az ikszaktákból és a meninblekkből szedték az ihletet (dehiányzikazasztaligépemhúbaszki). Csak, hogy a blognak legyen valami köze is a tárgyhoz ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése